Rólunk

Rólunk

Mi az a Leisure Leagues?

 

A Leisure Leagues angliából, a foci hazájából indult közel 20 éve. Céljuk az volt, hogy megreformálják a kispályás labdarúgás sportágát, az ad-hoc ligákat egy egységes szövetség égisze alá vonja. 2020-ban a Leisure Leagues a világ számos országában üzemeltet ligákat köztük Magyarországon is. Több ezer csapat, több millió játékos alkotja ezt a közösséget.


Leisure Leagues a világ körül

 

A labdarúgás szeretete és a kispályás labdarúgás szervezetlensége felkeltette a világ legnagyobb sztárjainak figyelmét is, akik kvázi nagykövetként együtt dolgoznak a Leisure Leagues-el. Olyan nevek mint, Ronaldinho, Ryan Giggs, vagy Mark Clattenburg mind részesei annak a rendszernek, amely világhódító útjára indult egyetlen céllal: mindenhol és mindenki számára elérhetővé tegye a sportágat. 

 

A Leisure Leagues-ben megtalálják az ideális játéklehetőséget a profi, magas képzettségű játékosok és az amatőrök is egyaránt a többosztályos ligarendszernek köszönhetően.

 

Barátság, élmények és a közös szenvedély

 

Arra törekszünk, hogy egész éves sportolási lehetőséget teremtsünk a futballimádók számára megfűszerezve egy kis versenyszellemmel és játékvezetéssel, hiszen ez különbözteti meg a Leisure Leagues-et a hagyományos grundfocitól. A játék tisztaságát is hivatottak játékvezetőink megtartani. 


Leisure Leagues Hungary - A közös szenvedély

 

Játékvezetők

 

A Leisure Leagues egyik legértékesebb tagjai a játékvezetők közössége. Nélkülük nem rendezünk mérkőzést, ez aranyszabály. Keressük azokat a bírókat, játékvezetőket, akik környékükön szívesen vezetnének játékot fizetésért. Nem várunk el bírói végzettséget, óriási tapasztalatot, csak egy minimális rálátást a labdarúgásra és a játék szeretetét. Ha ez megvan garantáljuk, hogy le fogsz tudni vezetni egy fordulót hetente. Szigorú szabályaink a játékvezetők védelmét szolgálják, bármely szintű verbális, fizikai fenyegetés esetén kizárjuk az adott csapatot.