Jelentkezz Játékvezetőnek

Jelentkezz Játékvezetőnek


LEISURE LEAGUES BÍRÓK VEZETŐJE , MARK CLATTENBURG

A világ egyik legjobb bajnokságából Leisure Leagues-be. Mark Clattenburg neve ismerősen csenghet a futballrajongók számára. Jelenleg a Leisure Leagues-ben dolgozó játékvezetők főnöke és a brand nagykövete világszerte. 2018-ban a Socca Világbajnokság döntőjének volt a játékvezetője.

Felismerte a Leisure Leagues-ben rejlő lehetőségeket és 2018-ban a márka nagyköveteként részt vett a szabályrendszer kialakításában. Segítségével a kispályás labdarúgásban tevékenykedő bírók lehetőséget kaptak arra, hogy nemzetközi szemléletmóddal bővíthessék tudásukat.


NEMZETKÖZI LEHETŐSÉGEK


A LEISURE LEAGUES az egyetlen sportszervező, aki világszerte üzemeltet kispályás foci ligákat és lehetőséget ad a játékvezetőknek nemzetközi tapasztalatot szerezni a sportágban.

Legyen szó egy elsőligás bajnokságról Londonban, egy Világbajnokságról Dubajnban, vagy akár egy kerületi bajnokságról Rio de Janeiróban, világszerte lehetőséget teremt a játékvezetőknek és felügyelőknek a fejlődésre, karrierjük beindítására.


Játékvezetőként hol lehetne még rá lehetőséged, hogy sárga lapot adj olyan játékosoknak, mint Ronaldinho, Ryan Giggs, vagy Robert Pires. A Leisure Leagues nagykövetei folyamatosan járják a világot és részt vesznek barátságos mérkőzéseken. Lehet, hogy pont a tiéd lesz a következő?


CSATLAKOZZ HOZZÁNK


Magyarországon számos liga és bajnokság zajlik jelenleg is, azonban nagy részük szervezetlen és amatőr körülményeket biztosít. A Leisure Leagues-ben ragaszkodunk ahhoz, hogy minden mérkőzést játékvezető részvételével bonyolítsunk le. Éppen ezért olyan bírókat keresünk, akik lakóhelyük környezetében szívesen vezetnének játékot, továbbá remek pénzkereseti lehetőséget is jelent számukra.

A nemzetközi modellt alkalmazva óradíjat fizetünk a játékvezetőknek.A jelentkezés és a regisztráció teljesen díjmentes és önkéntes alapú. Te szabhatod meg mikor, hol és emnnyit vagy hajlandó dolgozni. Tapasztalattól és területtől függően egyedi ajánlatot adunk mindenki számára. 

Kiemelten fontos számunkra a brand kultúráját is átemelni, ami mindenek felett a játékvezetők védelmét szolgálja. Azt szeretnénk elérni, hogy az amatőr kispályás foci a játékról szóljon. Nagyon odafigyelünk arra, hogy a játékvezetőket ne érje se verbális, se fizikai bántalmazás, ezért egyedi fegyelmi rendszer is jár a tagság mellé, ami a játékvezetőket hivatott védeni. 

Regisztrálj játékvezetőnek most, kötelezettségek és díjak nélkül! 


A MI BÍRÓINK


A következőkben hiszünk: 

 1. Minden verbális támadás a játékvezetők felé azonnali eltiltással jár.  

 2. Fizikai bántalmazás, fenyegető magatartás esetén az ügyet az illetékes hatóságok kezelik, ebben mindne segítséget megadunk.

3. Az erőszakot és a bántalmazást úgy kezeljük, mintha az utcán történt volna.

4.A játékvezetőknek minden eszközt biztosítunk arra, hogy a sporteseményeket gond nélkül lebonyolíthassák. 

5. Amennyiben egy játékos erőszakos magatartást tanusít egy játékvezető irányába, annak a játékosnak nincs helye a ligában. 

6. A játékvezetőknek jogában áll a mérkőzést / fordulót megszakítani, amennyiben azt érzi, hogy ő, vagy más játékosok veszélyben lehetnek. 

7. Soha nem helyezzük egy játékos szavát egy játékvezető fölé.